Vem är Klöver Dam?

Vem är Klöver Dam?

VD, Strateg, Civilekonom, Utbildare, Grafiker, Webbdesigner, Projektledare, Marknadsförare, Konsult, Fru, Mamma…

Mig kan man återfinna under många olika titlar, alla viktiga, men med helt olika krav och förutsättningar. Jag har en bakgrund inom bilbranschen (Volkswagen, Audi Sverige, Scania) som är jag mycket glad över, det är en häftig bransch som ligger långt fram marknadsföringsmässigt. Jag har även varit koncernmarknadschef inom inredningsbranschen/byggfackhandel samt elitidrottare inom ridning som ung.

Jag startade mitt första egna företag som 18-åring, men idag är jag inne på mitt tredje bolag och tycker att jag har världens bästa arbete som får privilegiet att dagligen arbeta sida vid sida med dessa fantastiska företag och föreningar i alla storlekar.

Idag sitter jag även som Vice Ordförande i Företagarna Nyköping Oxelösund. Ett uppdrag som jag är mycket tacksam över att jag får chansen att påverka framförallt unga människor att våga satsa och driva företag.

Anlitar ni mig får ni ett drivet och engagerat energiknippe som leder er på vägen framåt mot era mål!

Välkomna med er förfrågan!

/Jennifer Erdtman 

Utbildning
MBAMaster of Marketing från Högskolan i Borås.
BBABachelor of Business Administration (Civiekonom) från Jönköping International Business School.
Diplomutbildning i CRM – Iri Lentus
Sociala Media – Berghs School of Communication
The future of Marketing – Berghs School of Communication.
PR Campaign Management – The PR Academy of London
Avancerad Vektorgrafik – Batteri Stockholm

Karriär
Klöver Dam Marknadsbyrå AB – VD & Ägare
Nordic Room Improvement – Koncernmarknadschef samt medlem i ledningsgruppen.
Audi Sverige – Online Marketing & CRM Manager
Volkswagen Group – Trainiee
Scania – Projektledare marknad
Candini Designs – Ägare