Vad kan Klöver Dam göra för er?

Strategier & Marknadsplaner

All bra marknadsföring börjar med en strategi. När man vet varför man gör något och vilka mål man har är det mycket enklare att förstå vilka medieval och vilken sorts kommunikation som ger bäst resultat.

CRM/ Kundlojalitet

I en värld där konsumenter blir överösta med reklam, nyhetsbrev, erbjudanden etc. så är de verkliga vinnarna de som når fram i rätt tid, med relevant erbjudande till helt rätt person.

Sociala Media

Rätt timing & innehåll är det viktigaste för att lyckas konvertera försäljning på sociala media. Klöver Dam både utbildar och utför - välj det som passar er.

Hemsidor & Webb

En snygg, responsiv, uppdaterad och sökoptimerad hemsida innebär att kunderna hittar er mycket lättare!

Utbildningar

Jag utbildar er gärna i Sociala Media, Content Marketing, CRM - Kundlojalitet och Google Analytics. Över 70-företag har gått mina utbildningar och nått konkreta framgångar, välkomna ni också!

Grafisk Produktion/Copy writing

Hur ett varumärke ser ut för en betraktare spelar en avgörande roll för om personen ska vilja identifiera sig med ert varumärke och därmed köpa er produkt eller tjänst. Ord säger så mycket. Att ha samma tonalitet i alla delar gör att kunden blir trygg med varumärket.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!