Utbildningar

Utbildningar

Jag skapar er framgång!

SOCIALA MEDIA, CONTENT MARKETING, CRM – Kundlojalitet
& GOOGLE ANALYTICS


Jag erbjuder utbildningar i Sociala Media, Content Marketing, CRM & Google Analytics. Utbildningarna ger er en stabil grund för att arbeta vidare på ett strategiskt och taktiskt sätt. Ta med egna fall från er verksamhet så hjälper jag till att ringa in styrkor och utvecklingsmöjligheter och anpassar övningarna efter era behov. Utbildningarna ger er också massor av inspiration och idéer till att göra er marknadsföring mer effektiv.
Sedan November 2015 har över 65 svenska företag i en mängd olika branscher gått våra utbildningar.

KLÖVERN

Under våren 2016 gick marknadsavdelningen på Klövern AB vår heldagsutbildning i Content Marketing. Såhär säger de själva om utbildningen:

”Vi fick en riktig energidos av utbildningen och framförallt av Jennifer som höll i dagen om Content marketing för oss. Jennifer var väl påläst om Klövern och vår bransch och vi fick specifika tips som vi kunde använda oss av direkt. Jag upplevde utbildningen som väldigt professionell och kan verkligen rekommendera den till andra.”
Camilla Jarl, Marknadsansvarig Klövern AB

Rygg & Ledkliniken, Vaccinkliniken & Företagskliniken

Under våren 2016 gick ägare och medarbetare på Rygg- och Ledkliniken, Vaccinkliniken och Företagskliniken vår utbildning i Sociala Media. Så här säger de själva om utbildningen:

”Tack Jennifer för en fokuserad, fantastisk och Facebook-ögonöppnande genomgång av sociala mediers betydelse för oss som är ovana och födda när TVn var svartvit och Uffe Sterner var center i Tre Kronor. Vaccinkliniken, Rygg&Ledkliniken & Företagskliniken plockar fram mobilerna för att nå ut i nya marker!”
Harald Zetterqvist, Läkare och ägare Vaccinkliniken

MODERATERNA

Under våren 2016 har vi utbildat Moderaterna i Södertälje i Sociala Media. De var totalt 25 personer som gick vår heldagskurs. Nu har de tagit ett bredare grepp om sin närvaro på sociala media och börjar på allvar fightas om rösterna i deras kommun. Lycka till, vinn nu nästa val!